Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Waddinxveen ontvangt het BREEAM-NL outstanding ontwerpcertificaat en is daarmee het duurzaamste distributiecentrum van Nederland. Met dit tweede BREEAM-NL gecertificeerde distributiecentrum heeft Lidl haar duurzaamheidslat weer een stukje hoger gelegd.

Nieman is, net als bij het distributiecentrum in Heerenveen, vanaf de ontwerpfase betrokken bij dit project. Wij dragen zorg voor het installatieadvies, het energieconcept, het brandveiligheidsconcept en de kwaliteitscontroles. “Wij zijn er trots op om samen met de betrokken adviseurs en met Lidl dit resultaat te behalen”.

Nieman helpt u om uw ambities met het BREEAM-NL-label te realiseren. Met onze integrale aanpak vertalen wij uw duurzame ambities in concrete en meetbare maatregelen; van schetsontwerp tot oplevering. Onze BREEAM-NL experts ondersteunen het projectteam gedurende het hele proces, met zichtbaar resultaat.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor uw project.

2217 impressie 02 150616 2217 impressie 04 150616 luchtfoto's kw 3-2016_1 Foto's 20160217_1

Impressies © FKG architecten aan de Zaan

Lees ook het artikel ‘BREEAM-doelstelling en bouwtijd bijten elkaar niet bij realisatie Lidl Waddinxveen’ in Stedenbouw 20 juli 2016

Bekijk de tussentijdse voortgang Januari-April 2016 van het nieuwe Lidl distributiecentrum te Waddinxveen. Geproduceerd in opdracht van Lidl Nederland GmbH.