Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR) en het Keilecollectief

Onder de paraplu van IABR–2018+2020–THE MISSING LINK presenteert het Keilecollectief, bestaande uit Bekkering Adams architecten, GROUP A, De Urbanisten, HP architecten en Nieman Raadgevende Ingenieurs, iedere donderdag AANKEILEN!

Een vierdelige reeks lezingen, gesprekken en workshops over, door en met bedrijven gevestigd in het Merwe-Vierhavengebied waarin op zoek wordt gegaan naar meer inzicht in de voorwaarden voor een succesvolle transformatie van het gebied.

De voor transitie van het M4H-gebied relevante thema’s die ‘aangekeild’ worden zijn:

Per thema wordt iedere donderdagmiddag een workshop georganiseerd waarin samen met lokale bedrijven verkend wordt welke kansen er liggen voor toekomstige ontwikkeling en wat de overgang van voormalig havengebied naar stadswijk betekent voor de ruimtelijke structuur en het karakter van het gebied. Kunnen er condities worden geformuleerd die daadwerkelijke waarde creatie in de toekomst mogelijk maken?

Denk en praat mee!  Toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst en dus verplicht! aanmelden is verplicht, dat kan heel makkelijk hier
Lees het  persbericht Aankeilen M4H Rotterdam_ABR_juni 2018

Nieman is kennispartner van het Keilecollectief!

Ondere andere collega Anne Struiksma, specialist Energie & Duurzaamheid, flexwerkt een dag in de week in het Keilepand en keilt graag mee met het collectief!

Aankeilen!-Poster_Keilecollectief_Keilepand-_M4H_Rotterdam_IABR_juni_2018