Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Een vlotte, begrijpelijke en tegelijk diepgaande uitleg over wat luchtdicht bouwen is, waarom we luchtdicht moeten bouwen, hoe je luchtdichte bouwaansluitingen moet ontwerpen, wat er mis kan gaan en hoe je dat te weten kan komen.
In het webinar ‘Luchtdicht Bouwen, wanneer en hoe’ van afgelopen 7 oktober ontving redacteur Jan Maurits Schouten ingenieur Peter Kuindersma, de hoofdauteur van het standaardwerk Luchtdicht Bouwen. Peter Kuindersma kent niet alleen de theorie, de normen en de wetgeving als geen ander, maar staat ook met beide voeten in de praktijk. 

  • Lees het artikel over dit webinar op Aannemervak.nl
  • Het webinar is tegen betaling hier te bekijken.

Praktijkdag Luchtdicht bouwen op 6 november 2014 in Cinemec Ede

Flyer Praktijkdag Luchtdicht Bouwen 6 november 2014 Wilt u naast dit webinar meer weten over de praktijkervaringen met luchtdicht bouwen. Kom dan over 2 weken naar de Praktijkdag Luchtdicht bouwen waar door onder ander een architect, verschillende adviseurs, een aannemer en leveranciers, ervaringen gedeeld worden over wanneer en hoe luchtdicht te bouwen.

Peter Kuindersma is de initiatiefnemer en eerste spreker van deze praktijkmiddag. De inhoud van het programma is door hem en andere luchtdicht bouwen experts van Nieman zoals Gerton Starink samengesteld.

Lees het programma en meld u aan! Aanmelden kan nog tot 31 oktober 2014.