Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

SamenGroen Een intelligente oplossing om bewoners snel en eenvoudig te laten bepalen welke producten en maatregelen zij kunnen nemen om energie te besparen en/of hun woning te verduurzamen.

De-initiatiefnemers-van-Mijn-Groene-App-kl-1

Met hulp van Mijn Groene App wordt de bewoner spelenderwijs snel op weg geholpen. Geen lange vragenlijsten of ingewikkelde schema’s: Mijn Groene App loodst hen door alle mogelijkheden heen en stelt een leveranciersonafhankelijk besparingsadvies op!

Op donderdag 16 oktober is de lancering van Mijn Groene App. Wilt u er bij zijn? Neem dan contact op met  info@samengroen.com of meld u hier aan.
Download de uitnodiging Uitnodiging lancering Mijn Groene App

Op de foto hierboven de initiatiefnemers van MijnGroeneAPP v.l.n.r. Johan Koekkoek, Harm Valk, Anton Sinke en Arend Koekkoek

SamGroen logo SamenGroen is een innovatief samenwerkingsverband voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving op een praktische manier. Dit past bij Nieman en daarom sluit Nieman zich aan bij SamenGroen. Een van de eerste activiteiten samen is de ontwikkeling van  Mijn Groene App, een praktisch hulpmiddel voor bewoners.

 

accenture award MijnGroeneApp is kandidaat (1 van de meer dan 700) voor de Accenture Award 2014. Stemt u ook op ons? https://innovation-awards.nl/concept/doorbraak-verduurzaming-bebouwde-omgeving/