Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ook dit jaar vindt op Energiebeurs van 7 t/m 9 oktober weer het PassiefBouwen Event plaats. Met een eigen aanbod van exposanten en een inspirerend inhoudelijk programma, zoomt dit driedaagse evenement in op energieneutraal bouwen en comfortabel wonen. 

PassiefBouwen EventEnergieneutraal bouwen & comfortabel wonen

Passief bouwen slaat een brug tussen energieneutraal bouwen en comfortabel wonen, met slimme oplossingen die zowel de bouwer als de bewoner ten goede komen. Bij het ontwerpen van een passief huis wordt rekening gehouden met natuurkrachten, zodat de woning in de winter bijna vanzelf (=passief) warm blijft en in de zomer bijna vanzelf (=passief) koel. Stichting PassiefBouwen.nl toont op het PassiefBouwen Event de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Praktijkgerichte workshops en presentaties

Drie dagen lang kunt u deelnemen aan een inspirerend en leerzaam inhoudelijk programma met circa 50 workshops. Hierin praten gerenommeerde sprekers hen bij over de ins en outs op het gebied van passief bouwen. Zoals de voordelen van wonen in een passief huis en nieuwe materialen en producten om de bouw van zo’n huis te realiseren.

PB_Workshop_folder2014_1 Wij verzorgen diverse workshop over Passief Bouwen in de Praktijk en over Passief Bouwen en het Bouwbesluit

  • Dinsdag 7 oktober – Groene Zaal – 14.00 uur – André Kruithof over PassiefBouwen in de praktijk
  • Woensdag 8 oktober – Groene Zaal – 11.00 uur – Harm Valk over Bouwbesluit en PassiefBouwen
  • Woensdag 8 oktober –  Groene Zaal – 15.00 uur – Harm Valk over PassiefBouwen in de praktijk
  • Donderdag 9 oktober –  Groene Zaal – 12.00 uur – Harm Valk over PassiefBouwen in de praktijk

Download het  Programma workshops PassiefBouwen event 2014

 

Registreer u nu gratis en ontvang uw toegangsbagde

gratis registeren Energiebeurs 2014