Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Links: Sander van der Tol en rechts: Lennard Duijvestijn.

Links: Sander van der Tol en rechts: Lennard Duijvestijn.

Het geluidBuro is vanaf heden onderdeel van Nieman Raadgevende Ingenieurs. Het geluidBuro is een uniek en gerenommeerd akoestisch adviesbureau met een ruime expertise in lawaaibeheersing, ruimteakoestiek en omgevingsgeluid. De directie van Nieman Raadgevende Ingenieurs is erg verheugd over deze overname. De samenwerking versterkt haar positie in de markt als integraal adviseur in Geluid en Akoestiek.

Waardevolle aanvulling op de huidige dienstverlening

Het dienstenpakket van Het geluidBuro is een waardevolle aanvulling op de huidige dienstverlening van Nieman. De bundeling van krachten zorgt voor een unieke combinatie in de markt. De advisering van Het geluidBuro is meer gericht op alles wat te maken heeft met geluid en akoestiek in de leefomgeving en is daarmee een goede combinatie met de focus op duurzaamheid, veiligheid, gezondheid en comfort in de gebouwde omgeving.

Het geluidBuro blijft als zelfstandig ingenieursbureau opereren

Het geluidBuro blijft zelfstandig opereren vanuit de vestigingen in Haarlem, Arnhem en Bad Bentheim. De directie van Het geluidBuro is in handen van Sander van der Tol.

Lees ook het interview over de overname met Lennard Duijvestijn (oprichter en voormalig eigenaar Het geluidBuro, rechts op foto) en Henk Koekoek (algemeen directeur Nieman).