Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
vlnr: NiemanRI: John Bouwman en Judith Dessing en Tauw: Annemieke Nijhof en Henry Raben

vlnr: NiemanRI: John Bouwman en Judith Dessing en Tauw: Annemieke Nijhof en Henry Raben

Vandaag is op de PROVADA door Annemieke Nijhof, directeur van Tauw Group, en Judith Dessing, directeur van de Nieman Groep, de intentieverklaring getekend voor de samenwerking op het gebied van BREEAM-NL.

De twee gerenommeerde ingenieursbureaus hebben een gemeenschappelijke visie over het ontzorgen van de klant en het integraal adviseren.

BREEAM-NL
Om de duurzaamheid van gebouwen en hun omgeving te classificeren, hanteren Nieman en Tauw  BREEAM-NL, de meest gebruikte duurzaamheidsmeetlat in Nederland. Op het gebied van BREEAM-NL hebben de partijen gezamenlijk alle benodigde kennis in huis en kunnen u daarom volledig ontzorgen bij het vormgeven van uw duurzaamheidsambities

en de realisatie daarvan.

Samen doen zij dit

vlnr: NiemanRI: Judith Dessing en Tauw: Annemieke Nijhof

vlnr: NiemanRI: Judith Dessing en Tauw: Annemieke Nijhof

De combinatie Nieman en Tauw vertaalt de duurzaamheidsambitie van de klant in concrete, meetbare doelstellingen. Als BREEAM-NL expert stellen zij een maatregelenpakket samen, waarmee de doelen van de klant gerealiseerd worden. Nieman en Tauw onderscheiden zich daarbij door een belangrijk deel van dit pakket inhoudelijk voor de klant uit te werken. Ze begeleiden betrokken partijen bij de totstandkoming van bewijslast in de diverse credits

Nieman en Tauw bieden goede kwaliteit, een soepel procesverloop en één vast aanspreekpunt voor alle BREEAM-NL keurmerken. Meer informatie, inclusief een overzicht van projecten die al gerealiseerd zijn, is te lezen in de flyer.

Kennis maken met hét nieuwe aanspreekpunt voor BREEAM-NL kan op de PROVADA van 2 t/m 4 juni in de RAI in Amsterdam.

Nieman en Tauw zijn te vinden op het Dutch Green Building Plein in Hal 11, stand 68.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de PROVADA te komen?
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen één week contact met u op om u over deze samenwerking te informeren.

 

Segment 001 van Brochure Nieman-Tauw_Final-vp