Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Zoals algemeen bekend heeft de Nederlandse regering sinds afgelopen weekend verdergaande maatregelen getroffen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Tot 6 april zijn scholen, openbare culturele instellingen en ontmoetingsplekken gesloten. Ook worden evenementen afgelast en wordt mensen gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken.

Nieman medewerkers werken vanuit huis

Achter de schermen heeft Nieman de afgelopen dagen gewerkt aan het treffen van voorbereidingen, per vestiging, project én medewerker. Daardoor werken bijna alle medewerkers per direct en zonder problemen zoveel mogelijk vanuit huis. Dit maakt dat onze medewerkers de komende weken met eenzelfde intensiteit aan veel van onze projecten kunnen werken, deadlines halen en bij voorkeur online kunnen vergaderen.

Heeft u een afspraak met een van onze adviseurs? Dan nemen wij met u contact op en bekijken samen of deze afspraak wel door kan gaan (eventueel in aangepaste vorm), of beter verplaatst kan worden. Trainingen die op de planning staan om gegeven te worden, stellen wij in overleg met betrokken partijen uit tot een later moment. Ook andere bijeenkomsten met veel aanwezigen stellen wij uit.

Fysieke aanwezigheid
Mocht onze fysieke aanwezigheid vanuit uw oogpunt toch echt noodzakelijk zijn dan handelen wij naar de vereiste voorzorgsmaatregelen. Daarbij volgen wij zorgvuldig de veiligheidsrichtlijnen op locatie op. Wij respecteren hierbij echter te allen tijde ook het standpunt van onze eigen medewerkers.

Wij hopen dat wij zo snel mogelijk weer samen live om de tafel te zitten en op vertrouwde wijze elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken. Tot die tijd werken wij vanuit onze kant mee aan het volgen van de landelijke richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Bereikbaarheid

Onze medewerkers zijn het beste rechtstreeks op hun mobiel te bereiken. U vindt hier een overzicht van alle medewerkers van Nieman Raadgevende Ingenieurs en van Het GeluidBuro.

Heeft u een vraag?

Mailt u deze dan graag aan info@nieman.nl of info@geluidburo.nl. Wij zorgen ervoor dat uw vraag bij de juiste collega terecht komt.

Nieman volgt richtlijnen RIVM COVID-19

Nieman volgt richtlijnen RIVM COVID-19. Medewerkers werken thuis. Lege kantoortuin bij Nieman in Zwolle.