Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Vanaf heden is collega Nicko Jansen GPR Gebouw Expert en geven wij GPR Gebouw Certificaten af.

GPR Gebouw Expert in huis 4.3 GPR Gebouw Certificaat

Met GPR Gebouw meet u de duurzaamheid van bestaande bouw, nieuwbouw en grootschalige renovatie van woning- en utiliteitsbouw. Tijdens iedere fase van duurzaam bouwen: beleid, ontwerp, realisatie en renovatie.

Via rapportcijfers ziet u in een oogopslag hoe uw gebouw, project of plan presteert. Vergelijkingen maakt u in een handomdraai. GPR Gebouw is toonaangevend in Nederland, wordt breed toegepast en is landelijk erkend. De software is eenvoudig, accuraat en gebruiksvriendelijk. U berekent ook eenvoudig de milieuprestatie van gebouwen (MPG), geheel volgens het Bouwbesluit 2012.

GPR Gebouw is hét instrument waarmee de duurzaamheidsprestaties van een gebouw binnen enkele uren helder in beeld gebracht kunnen worden. Om zeker te zijn van een kwalitatief hoogstaande berekening schakelt u een GPR Gebouw Expert in. Deze duurzaamheidsprofessional heeft het instrument tijdens een intensieve cursus grondig uitgediept en met het behalen van het examen zijn kunnen bewezen.

Kwaliteitsborging door gedragsregels en duidelijke procedures

Alle GPR Gebouw Experts houden zich aan duidelijke gedragsregels om de kwaliteit van advies over duurzaam (ver)bouw te borgen. De GPR Gebouw Expert Gedragscode schept een gemeenschappelijk basis voor het integer en deskundig werken met GPR Gebouw. Afspraken over de kwaliteit van berekeningen zijn vastgelegd in de procedure voor Kwaliteitsborging GPR Gebouw-berekening.

Voorbeeld GPR Gebouw Certificaat

Wilt u de duurzaamheid van uw opgeleverd gebouw of van uw bouw- of renovatieplan officieel aantonen naar belanghebbenden? Dan kan certificering de juiste keuze zijn. Met een GPR Gebouw Oplever- of Ontwerpcertificaat laat u zien dat uw gebouw of ontwerp door een onafhankelijke GPR Gebouw Assessor getoetst is op zijn kwaliteit.

Wilt u hierover meer weten of wilt u ook een GPR Gebouw Certificaat voor uw gebouw. Neem dan contact op met Nicko Jansen

 

GPR Gebouw Expert banner 4.3