Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Veel mensen zijn zich bewust van de ontwikkelingen rondom energie neutraal wonen. Het is iets waar steeds meer mensen aandacht voor hebben. Niet alleen mensen die een nieuwe woning kopen, maar ook mensen in bestaande woningen kijken naar hoe zij hun woning energiezuinig en gasloos kunnen maken. We dragen hierdoor met elkaar bij aan een beter milieu. En op de lange termijn houdt u geld over in uw portemonnee.

Wij dragen bij aan energie neutrale gebouwen en helpen ANNE

Nieman vindt het net als alle andere Nederlanders belangrijk dat we energie neutrale gebouwen bouwen. Dat vinden we niet alleen, maar we dragen ook ons steentje bij aan de realisatie van duurzame en energie neutrale gebouwen. Dit doen we door middel van onze bouwtechnische adviezen voor zowel woningbouw, onderwijs, kantoren en andere utiliteitsbouw. Daarom zijn wij in aanraking gekomen met ANNE.http://anne-online.nl/

ANNE is een organisatie zonder winstoogmerk, die alle Nederlanders helpt naar energieneutraal. Het is een comfortabele (werk)plek in het centrum van Utrecht tegenover de Jaarbeurs. Het is een vergaderruimte die iedereen kan boeken en waar iedereen terecht kan. Daarnaast kunt u bij ANNE concrete maatregelen, ideeën en ervaringen opdoen om uw woning(en) te verduurzamen. Overdag werken er professionals samen aan slimme oplossingen voor de grote uitdaging waar zij voor staan: Gasloos wonen en leven. In de avonduren en weekenden organiseert ANNE activiteiten voor ‘gewone’ mensen. Iedereen woont tenslotte in een woning en wil dit comfortabel blijven doen; ook zonder gas.

Samen met de ANNE-familie werken we aan een betere wereld

Nieman staat in vol ornaat achter dit initiatief en is om die reden onderdeel van de ANNE-familie. Wij zijn participant van ANNE en helpen de organisatie met hun doel: gebouwen verduurzamen. Wij vinden het belangrijk dat haar spreekwoordelijke schoorsteen blijft roken, want ANNE is uiteraard gasloos. Met dit initiatief dragen we samen met alle andere ANNE-participanten bij aan een betere wereld!