Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Junioren Nieman Talent Management Programma

NIEMAN junioren on tour

Afgelopen 26 november bezochten 15 junioren van Nieman het Volkshotel aan de Wibautstraat in Amsterdam. In het kader van het Nieman Talent Management programma mogen junioren aan alle vakgebieden en specialismen proeven. Zij kregen een introductie van de gebouweigenaar en een rondleiding van twee brandveiligheidsadviseurs van Nieman.

Transformatie

Het Volkshotel is het voormalige hoofdkantoor van de Volkskrant en is in 2014 getransformeerd naar een hotel. Nieman is hier als brandveiligheidsadviseur bij betrokken geweest en vervult nog steeds een rol als adviseur in de gebruiksfase.

De hoteleigenaar nam de junioren mee in het transformatieproces. Daarna lieten Nieman adviseurs in de praktijk zien welke invloed ons brandveiligheidsadvies heeft op een gebouw en hoe in overleg met de gebouweigenaar is gezocht naar passende oplossingen. Op deze manier wordt de theorie van het advies zichtbaar in de praktijk. Deze praktische inzichten helpen de junioren in hun ontwikkeling. Onder het genot van een hapje en een drankje is de middag gezamenlijk afgesloten.

Volkshotel Amsterdam

Het GeluidBuro

Het GeluidBuro (sinds juli 2018 onderdeel van de Nieman Groep) is betrokken geweest bij de geluidisolatie tussen de horecaruimtes en hotelkamers. Sinds 2011 hebben zij vele beoordelingen gedaan, adviezen gegeven en hebben de bouw intensief begeleid.
Lees meer over het Volkshotel en Het GeluidBuro.

Nieman en Het GeluidBuro zoeken collega’s

Talentvolle young profesionals zijn altijd welkom bij ons! Ben jij recentelijk afgestudeerd? En heb jij zin om de komende jaren mee op tour te gaan om zo kennis te maken met al onze diensten en specialismen? Durf jij een keuze te maken welke rol binnen ons bedrijf jou het meest aanspreekt? Dan ben jij mogelijk één van onze nieuwe talenten!

Lees meer over het Nieman Talent Management Programma en bekijk de vacature young professional!

PS.

We hebben veel meer leuke en uitdagende functies openstaan bij Nieman en Het GeluidBuro. Neem een kijkje bij alle vacatures.

Unieke hotelkamer Volkshotel, Wibautstraat, Amsterdam