Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

De nieuwe renovatiemethode van Renolution wordt op woensdag 7 mei om 15.00 uur  gepresenteerd tijdens Building Holland in Amsterdam RAI.

Ook bij corporaties staat verduurzaming van de woningvoorraad hoog op de agenda. De energiekosten blijven stijgen, de overheid eist maatregelen en corporaties willen er alles aan doen om de CO2-uitstoot van de woningen zo veel mogelijk te beperken en de woonlasten van huurders laag te houden. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk om het woningbezit te verbeteren? Kunnen alle woningen met de bestaande methoden worden gerenoveerd? Hoe houden corporaties de kosten binnen de perken? En hoe zorgen zij ervoor dat de bewoners zo min mogelijk last hebben van een renovatie?Renolution_brochure_voorpagina

  • Renolution heeft een renovatiemethode ontwikkeld waarmee oudere (portiek)woningen grootschalig en eenvoudig bouwkundig klaar zijn voor energieneutraliteit.
  • Renolution is een methode om woningen goed, snel en kostenefficiënt te renoveren en bouwkundig klaar te maken voor energieneutraliteit. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciale, goed isolerende dak- en gevelelementen in de door de klant gewenste afwerking (inclusief de passende kozijnen, beglazing, ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen). Deze worden eenvoudig op en aan de woningen bevestigd door middel van een sterk, maar relatief licht stalen frame. Hierdoor is verbreding en verzwaring van de funderingen niet nodig, kunnen sloopwerkzaamheden aan de gevels en het dak achterwege blijven en hoeven de bewoners hun woning niet uit. De renovatie gaat uitzonderlijk snel: en klaar voor energieneutraliteit.
  • Renolution is een samenwerkingsverband van gerenommeerde partijen die vanuit hun eigen expertise, ervaring en productkennis deze unieke renovatie-methode in de markt zetten.

De Nieman Groep is als adviseur één van de deelnemende organisaties van Renolution

Op donderdag 8 mei om 15.30  houdt Renolution, eveneens in de RAI, een workshop over de methode.

Download hier de Renolution brochure

1222006_Renolution Beelden launch en Linkedin_v2 1222006_Renolution Beelden launch en Linkedin_v4