Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Persbericht, dinsdag 14 februari 2017

Kennispartners laten kennis stromen op TVVL-Kennisboulevard tijdens Building Holland


TVVL-kennispartners
: Carrier, Nieman Groep, Orange Climate en Systemair hebben besloten in samenwerking met TVVL en Duurzaam Gebouwd hun sterke relatie zichtbaar te maken tijdens Building Holland door hun stand op de TVVL-kennisboulevard te plaatsen.

De TVVL-partners gaan niet uit van eigen oplossingen maar hebben een open oog voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Dit doen zij door in concrete projecten bij elkaar te gaan zitten en met een leeg vel te beginnen. Door elkaars kennis te benutten komen zij gezamenlijk tot nieuwe oplossingen.

De hoofdthema’s tijdens Building Holland zijn circulair bouwen en energieneutraliteit. Ontwikkelingen die ook in de installatiesector steeds meer prioriteit krijgen. De kennispartners van TVVL onderzochten het afgelopen jaar mogelijkheden en pasten deze kennis toe in projecten. Zij delen een stevige ambitie naar concrete duurzame & circulaire innovatieprojecten in de installatietechniek.

De TVVL-kennispartners willen bezoekers op de TVVL-kennisboulevard tijdens Building Holland inspireren en activeren met hun resultaten en ambities.
Lees ook

Kennispartners events op Building Holland

Op woensdag 12 april verzorgen de Kennispartners 2 expertmeetings * op de TVVL-Kennisboulevard


11.15 -12.00 uur Expertmeeting 
Nul-op-de-meter / BENG in de utiliteit
BENG wordt de nieuwe wettelijke eis; voor overheidsgebouwen al vanaf 2019. Alles onder een C-label wordt enkele jaren later zelfs verboden te gebruiken. Energieneutraliteit is daarmee geen onderscheiden kwaliteit meer voor een gebouw. Ook in de utiliteit kunt u als gebouweigenaar op energiegebied alleen nog maar onderscheiden als uw gebouw Nul op de meter (NOM) is, of zelfs energieleverend. Dat zijn ook de niveaus die aansluiten bij de beleving van de eigenaar en de gebruiker. Maar in de utiliteit gelden andere wetmatigheden dan in de woningbouw. Wat wordt de maatstaf en zijn we er klaar voor?

14.45 – 16.00 uur Expertmeeting Gezonde Gebouwen en fijnstof
Gebouwen zijn bedoeld voor mensen, om te wonen, te werken of te recreëren. Dat gebouwen de gezondheid van een gebruiker niet negatief mogen beïnvloeden ligt dus voor de hand. Maar is dat wel zo vanzelfsprekend? Een echt duurzaam gebouw heeft een positieve invloed op uw gezondheid! Wat moet u weten en wat kunt u doen?


Op donderdag 13 april organiseert TVVL vanaf 14.45 uur haar ALV op de Kennisboulevard met aansluitend een netwerkborrel.
Lees meer

*Meer informatie over expertmeetings 

Praktische informatie Building Holland 2017

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 april wordt Building Holland gehouden in de RAI in Amsterdam. De beurs is op dinsdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. De TVVL-kennisboulevard is te vinden op stand 11.072.

Aanmelden als gast van de TVVL-Kennisboulevard kan hier

banner4_nl

Informatie

 

Kennispartners over deelname aan TVVL