Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieman is één van de sponsoren van Climate Planet.

Climate Planet Jaarbeursplein Utrecht

Climate Planet Jaarbeursplein Utrecht

De succesvolle internationale Climate Planet komt voor het eerst naar Nederland! Van 6 oktober tot 3 november staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages op het Jaarbeursplein in Utrecht. Binnen in de Climate Planet draait een kleinere wereldbol waarop de 360 graden film en live gestreamde beelden worden geprojecteerd. De experience toont urgentie en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Zowel in Nederland als in 192 andere landen die de Global Goals omarmen.

Climate Planet biedt een ongekend indrukwekkend beeld van de aarde. In een ruimtereis word je meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst. Een maand lang wordt in samenwerking met bedrijven en organisaties in de wereldbol op het Jaarbeursplein in Utrecht allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Global Goals: 17 werelddoelen die zijn opgesteld om een einde te maken aan klimaatverandering, extreme armoede en ongelijkheid.  Lees meer

TO FORESEE

Nieman Raadgevende Ingenieurs bestaat dit jaar 30 jaar. Wij willen dit jubileum graag met onze relaties vieren en samen kijken naar de toekomst. TO FORESEE vindt plaats op deze bijzondere locatie. Nieman is sponsor van de Climate Planet en heeft door sponsoring er mede voor gezorgd dat Climate Planet vanuit andere Europese steden zoals Bonn, Kopenhagen en Aarhus ook in Utrecht staat.

Nieman heeft een integrale visie op de verduurzaming en veiligheid van de gebouwde omgeving. De energietransitie eist in de industrie-, bouw- en vastgoedsector haast alle aandacht op. Terecht, want het probleem is urgent, de ambitie hoog en er bestaan praktische oplossingen.

In 2018 staan wij al 30 jaar In ’t Hart van de Bouw