Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

De ingenieursbureaus Nieman en Tauw gaan samenwerken op het gebied van BREEAM-NLTwee gerenommeerde ingenieursbureaus met een gemeenschappelijke visie over het ontzorgen van de klant en het integraal adviseren op het gebied van BREEAM-NL.

Segment 001 van Brochure Nieman-Tauw_Final-vp BREEAM-NL

Om de duurzaamheid van gebouwen en hun omgeving te classificeren, hanteren Nieman en Tauw BREEAM-NL: de meest gebruikte duurzaamheidsmeetlat in Nederland. Op het gebied van BREEAM-NL hebben Nieman en Tauw alle benodigde kennis in huis.

De combinatie Nieman en Tauw is zeer ervaren op het gebied van duurzaamheid. Beide bureaus zijn vanaf het begin betrokken bij BREEAM-NL. Met de gecombineerde specialismen vormen ze samen een unieke combinatie waarbij de klant een totaaladvies ontvangt.

Nieman en Tauw bieden goede kwaliteit, een soepel procesverloop en één vast aanspreekpunt voor alle BREEAM-NL keurmerken. Lees meer over de samenwerking in bijgevoegde flyer. Hierin staat ook welke projecten gezamenlijk gerealiseerd zijn.

PROVADA & Dutch Green Building Council

(RE) Building the Business is het thema van PROVADA 2015: het jaarlijks ontmoetingspunt voor de vastgoed branche. (RE) Building staat voor het vakgebied vastgoed, met daarbij aansluitend de (her)ontwikkeling en het (her)bouwen van de woon-, werk- en leefomgeving. Anticiperen op ingeslagen veranderingen en weer bouwen aan de toekomst.

Schermafbeelding 2015-01-29 om 11.50.04_0 Samen met de Dutch Green Building Council heeft PROVADA de afgelopen 5 jaar sterk ingezet op het thema Duurzaamheid. Het is inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering binnen de vastgoedwereld en het programma op PROVADA. Daarom presenteren Nieman en Tauw zich op het Dutch Green Building Plein (Hal 11, stand 68).

Contact

Heeft u hierover een vraag?

Laat hier uw gegevens en vraag achter en wij nemen contact met u op!