Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Mobiliteitsbattle Zwolle - Kampen. Nieman uit Zwolle neemt deel aan de Mobiliteitsbattle Zwolle – Kampen.

Nieman gaat de strijd aan met vier andere bedrijven uit de regio. Waaronder Countus accountants + adviseurs om de grootste brandstofbesparing te behalen.

“Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en duurzame mobiliteit maakt daar natuurlijk onderdeel van uit”
aldus Judith Dessing

MVO doelstellingen Nieman

Nieman vertaalt haar MVO-beleid in concrete acties. Afgelopen jaar heeft zij in kaart gebracht waar op korte termijn zogenaamde ‘quick wins’ zijn te behalen op het gebied van duurzaamheid. Eén van de kansen die hieruit naar voren kwam, bleek het verder verduurzamen van mobiliteit te zijn. Nieman heeft een wagenpark met meerdere elektrische auto’s. Zij ziet in deze Mobiliteitsbattle een mooie kans voor verdere bewustwording van duurzame mobiliteit.

Mobiliteitsbattle regionaal initiatief

Mobiliteitsbattle Zwolle - Kampen. De Mobiliteitsbattle Zwolle – Kampen is een initiatief van Zienergie en wordt ondersteund door Beter Benutten Zwolle Kampen. Bedrijven en instellingen uit Zwolle en Kampen gaan vanaf september gedurende vier maanden met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk brandstof te besparen en de spits te mijden. Deelnemers kunnen punten verdienen door op tijd te schakelen, minder hard op te trekken en te remmen en buiten de spits te reizen of de auto helemaal te laten staan. De organisatie die in vier maanden de beste score haalt, wint de Mobiliteitsbattle! Kortom een mooie uitdaging, die Nieman dwingt om met zorg deel te nemen aan het verkeer zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en service.

Lees meer op Zienergie en op Mobiliteitsbattle.nl