Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Stroomversnelling en Energiesprong organiseren op 3 februari 2017 een inspirerende dag die in het teken staat van Nul op de Meter toen, nu en in de toekomst.

energiesprong-1-3 Eind 2016 draagt het innovatieprogramma Energiesprong het woningbouw-stokje helemaal over aan Stroomversnelling. Tijdens deze dag nemen we afscheid van Energiesprong, de voedingsbodem van Nul op de Meter in Nederland. Natuurlijk wel met een feestelijk tintje en met onze blik op de toekomst.

Leren van het verleden

Tijdens het evenement wordt terug geblikt op waar het allemaal mee begon. Jasper van den Munckhof en Jan Willem van de Groep geven een presentatie over de transitie die de afgelopen jaren is doorlopen. Er zijn lessen getrokken uit het verleden, die we nu kunnen gebruiken bij het realiseren van Nul op de Meter projecten. In verdiepingssessies delen ervaringsdeskundigen in veertig minuten deze geleerde lessen. Er is keus uit onderwerpen als innovatie in de bouwsector, de veranderende organisatie van woningcorporaties, technische oplossingen, wet- en regelgeving en bewoners in Nul op de Meter innovatietrajecten.

Toekomst

Kies je voor Nul op de Meter of toch Label B? Waarom is een Nul op de Meter renovatie nog te duur en niet overal te koop? Waarom staan bewoners nog niet altijd te springen om NOM? Welke consequentie heeft welke vorm van EPV? Vragen waar we in huidige projecten mee te maken hebben. Op welke manier ervaar je dit zelf? Wat kunnen we eraan doen om deze zorgen weg te nemen en de weg vrij te maken om aan de toekomst te kunnen werken? In 9 parallelsessies wordt dit opgepakt.

Harm Valk vertelt in één van de parallelsessies meer over het NOMKeur in detail

Meer informatie en aanmelden

Voor meer Nul op de Meter advies neem dan graag contact met Theo Haytink of Harm Valk op. Zij denken graag met u mee!

NOM-keur Schilrenovatie Roden