Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Voor NIEMAN stond Building Holland 2019 in het teken van ontmoeten, linken en kennisdelen.

Op de verschillende thema podia zoals energietransitie, transformatie &renovatie en op DuurzaamGebouwd TALKS waren wij goed zichtbaar.

Nieman collega’s vertelden in meerdere presentaties over de betekenis van de nieuwe regels voor de energieprestatie zoals BENG, NTA 8800. Maar ook over #VanGasLos en over hoe bij een Active House licht, lucht en ruimte integraal ontworpen worden zodat er een gezond, duurzaam en comfortabele woning voor de gebruiker ontstaat.

Impressie NIEMAN op Building Holland 2019

Eerste lesdag

Daarnaast verzorgde Harm Valk op de woensdagochtend ook de eerste les van de opleiding Basiscertificaat Aardgasvrije Gebouwde Omgeving. Een samenwerking van NIEMAN, Duurzaam Gebouwd en TVVL. Waarbij de focus ligt op oplossingen in beleid en projecten voor aardgasvrije nieuwbouw en renovatie.

Duurzame TOP 50

Tijdens het Green Tie gala werd de Duurzame Top 50 bekend gemaakt. Super trots zijn wij dat collega Harm Valk op de 16de plaats staat!

Kennis samenbrengen in ‘snelkookpansessie’

Wij waren voor het derde jaar onderdeel van het TVVL kennisplein. Tijdens deze drie dagen ervaarde de bezoeker bij de verschillende stands op het TVVL Kennisplein dat TVVL-partners verder kijken dan eigen oplossingen. Op donderdag werd de samenwerking van het TVVL kennisplein benadrukt in een snelkookpansessie. Waarbij experts en Kennispartners van TVVL samenwerkten aan installatietechnische oplossingen voor testlocatie van Rijksvastgoedbedrijf in Rijswijk. Met Harm Valk als moderator.

Hieronder een overzicht van de presentaties met een download.

Building Holland

Wij hebben vooral met veel plezier gesproken met een diversiteit aan bestaande en nieuwe relaties. Er is veel kennis gedeeld en er zijn nieuwe samenwerkingen ontstaan.  Wij hebben genoten van de sfeer en de mensen.

De bouw- en vastgoedbeurs Building Holland was van 09 t/m 11 april 2019 in de RAI in Amsterdam. Nieman nam voor de vijfde keer deel als standhouder en collega’s verzorgde een aantal presentaties per dag.

Vragen?

Heeft u vragen over de besproken onderwerpen of mogen wij met uw project meedenken, neem dan contact met ons op.

*Gertjan Vons werkt vanaf 01-10-2019 niet meer bij Nieman