Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Proefdierenverblijf

Papegaaien en duivenverblijf op Universiteit Utrecht Het verblijf geeft onderkomen aan 80 duiven en 18 papegaaien. Voor de duiven zijn er 4 hokken van 20 duiven gerealiseerd en een kweekhok. Voor de papegaaien zijn 3 hokken voor 6 papegaaien gerealiseerd. Ieder hok is voorzien van een binnen- en buitenverblijf.
In overleg met de gebruikers, de proefdierdeskundige en de projectmanager is in een aantal ontwerpsessies gewerkt naar een volledig programma van eisen voor het verblijf. In deze ontwerpsessies zijn de aandachtspunten, eisen en wensen en risico’s voor het project gedefinieerd en uitgewerkt. De uitwerking hiervan is vastgelegd in een SMART-gedefinieerd PvE.

Op basis van het programma van eisen is door Nieman een integraal ontwerp gemaakt en ook door ons uitgetekend in 3D (zie aanzichten).

aanzicht doorsnede Na het vaststellen van het ontwerp, verbouw dan wel nieuwbouw is door de Nieman Groep een integrale technische omschrijving opgesteld voor de werkzaamheden. De technische omschrijving geeft een verkorte opsomming van de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden, waarin onder andere de kwaliteit van de aan te brengen materialen zijn vastgelegd.

Tijdens de uitvoering is de vinger aan de pols gehouden ten aanzien van de uitvoeringskwaliteit.

10 jaar

aanzicht hokken Gezamenlijk is er gewerkt naar adviezen en werkzaamheden die het doel dienen en deze in verhouding laten staan tot het doel: het realiseren van een duiven- en papegaaienverblijf voor de komende 10 jaar dat voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over dit project dan neemt u contact op met Ronald Pool of laat hier uw gegevens achter en één van onze adviseurs neemt contact met u op.