Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Diploma uitreiking PHBO Fire Safety Engineering & Management

Maandag 14 december 2020 zijn de diploma’s uitgereikt van de tweede lichting PHBO Fire Safety Engineering & Management.

Opleiding

De opleiding is een samenwerking van SKB (Stichting Kennisoverdracht Bouwfysia) en IFV/Brandweeracademie. Van de 25 cursisten die in september 2019 zijn gestart mochten 22 hun diploma in ontvangst nemen. Voor het merendeel waren de cursisten fysiek bij de uitreiking aanwezig (zie foto), wat nog net kon op de laatste dag voor de lock-down. Enkele cursisten hebben de diploma-uitreiking online bijgewoond, onder andere de beste student van de opleiding, Dolinda van Agtmaal (SPA). Zij ontving hiervoor een speciale oorkonde.

v.l.n.r Ruud van Herpen overhandigd diploma aan Gerard Hoffman

v.l.n.r Ruud van Herpen overhandigd diploma aan Gerard Hoffman

Ruud van Herpen is coördinator van PHBO Fire Safety Engineering & Management

Coördinator van de opleiding is Ruud van Herpen. Hij was ook al coördinator van de voorganger van deze opleiding, de PHBO Fire Safety Engineering, die jarenlang onder verantwoordelijkheid van SKB werd gegeven. Door de uitbreiding met Fire Safety Management, ingevuld door IFV/Brandweeracademie, is de opleiding completer geworden. De groep cursisten is tevens heterogener geworden, waardoor de colleges, oefeningen en discussies in levendigheid zijn toegenomen. Dat werd door iedereen als erg positief gewaardeerd.

Nieuwe leergang

De nieuwe PHBO Fire Safety Engineering & Management staat al in de startblokken, maar nieuwe studenten zijn welkom! Kijk voor informatie en aanmelding op de website www.skbopleidingen.nl of op www.ifv.nl.

Heeft u inhoudelijke vragen over deze opleiding?

Neem dan met Ruud van Herpen contact op.