Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

De Praktijkdag Kwaliteitsborging voor het bouwen is verplaatst van 17 mei naar 11 oktober!

Op dit moment is het definitieve besluit in de 1e kamer nog niet gevallen en worden de AMvB en MR nog samengesteld. Wij verwachten op 11 oktober dat het definitieve besluit gevallen is en dat wij u maximaal kunnen informeren over de nieuwe wettelijke regels. Ondertussen gaan de praktijkervaringen door en informeren wij u hier ook graag over en vertellen u alles over de do’s and don’ts.

aanmelden praktijkdagDe wet kwaliteitsborging voor het bouwen heeft impact op de hele bouwkolom. Vanaf 2018 krijgt ook u met de nieuwe wet te maken. Dan toetst niet meer de gemeente of de bouwplannen voldoen, maar dan wordt via onafhankelijke kwaliteitsborging aangetoond dat het bouwwerk voldoet aan wettelijke eisen. Het vraagt wel dat u uw organisatie hierop inricht. De eerste praktische ervaringen zijn al opgedaan door gerenommeerde partijen.

Naast een plenair gedeelte worden er in een aantal workshops antwoorden op vragen gegeven zoals: Hoe ontwerp, realiseer en verifieer je risico gestuurd ontwerpen? Hoe ga je slim om met bestaande concepten en repeterende bewijslast? Hoe regel je ketenverantwoordelijkheid & ketenbetrokkenheid? Hoe richt je een as built dossier logisch in? En hoe neem je je teams en ketenpartners mee in deze aanpak? Juist de ervaringen uit de praktijk worden op deze dag gedeeld. Zet de 11 oktober alvast in uw agenda, vanaf 12.00 uur!

Lees het programma en meldt u aan

Flyer-2de-Praktijkdag-Kwaliteitsborging-in-de-bouw-op-11-oktober-aankondiging-3-scaled