Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Op 20, 22 en 29 juni organiseert Duurzaam Gebouwd de seminarreeks corporaties. Collega John Bouwman is bij deze seminars dagvoorzitter.

Met 2,4 miljoen sociale huurwoningen in de portefeuille kunnen corporaties een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de Europese doelstellingen omtrent verduurzaming. Een kwart van de voorraad heeft pas een label B en lagere labels komen nog veel te vaak voor. Ondertussen worden met onder andere BENG de eisen strenger en de noodzaak duidelijker om te (her)bouwen voor de toekomst.

Om de versnelling naar een toekomstbestendige voorraad mogelijk te maken, organiseert Duurzaam Gebouwd drie seminars op 20, 22 en 29 juni 2017 in respectievelijk Hoofddorp, Zwolle en Eindhoven. Er worden concrete handvaten aan gereikt, om te starten met renovatie, transformatie of nieuwbouw van duurzame woningen. Experts uit diverse hoeken uit de markt gaan in op ontwerp, wet- en regelgeving, innovatieve financieringsconstructies en meer.

Bent u werkzaam in de corporatiesector of bij de overheid? Kom op 20, 22 of 29 juni kosteloos naar één van de seminars Corporaties. Architecten, aannemers, adviseurs en installateurs zijn ook van harte welkom.

duurzaam-gebouwd-seminarreeks-corporaties_1_zWzXDd-3

John Bouwman is onder andere projectleider van Nieuw Utrechts Peil die het integraal renovatieconcept voor flatwoningen ontwikkelt heeft. Dit innovatieve concept is het winnende antwoord op de door Mitros uitgeschreven prijsvraag om Intervam flatwoningen tot Nul-op-de-Meter te renoveren. Met dit unieke renovatieconcept kunnen flatwoningen tot elk gewenst ambitieniveau worden gerenoveerd. Het woongenot neemt sterk toe en de gebouweigenaar wordt volledig ontzorgd.

Bekijk het volledige programma en de sprekers die op het podium verschijnen gedurende de seminars. 

DuurzaamGebouwd_logo-23