Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Door de sluiting van alle fysieke schoollocaties werken studenten deze periode vanuit huis aan gezamenlijke opdrachten.

Afgelopen week beantwoordde Emile Jansen in een aantal live streams vragen over lopende onderzoeksopdrachten van studenten over de Wet Kwaliteitsborging.

Op deze manier leren de studenten van elkaar en ervaren zij tegelijkertijd welke vragen er spelen rondom de Wkb bij andere partijen zoals aannemers, leveranciers en opdrachtgevers.

Afstudeerbegeleiding

Ook de afstudeerbegeleiding gaat gewoon door. Op dit moment studeren 2 studenten van de Hogeschool Windesheim bij Nieman af met hun afstudeeronderzoek naar de impact van de Wet Kwaliteitsborging op leveranciers.

Door wekelijks op afstand de voortgang en inhoud van het onderzoek te bespreken blijft de voortgang en kwaliteit van het afstudeeronderzoek geborgd. Zo proberen we er gezamenlijk voor te zorgen dat de studenten geen vertraging op lopen.

Kennisdeling voor het bedrijfsleven over Wkb

Graag delen wij onze kennis over en ervaringen met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Dit doen wij uiteraard ook voor onze relaties. De masterclasses die de Nieman Academie organiseert kunnen ook via live stream gegeven worden. Of u plant alvast een incompany training in voor na de zomer. Alles is mogelijk.

Kijk hier voor meer informatie

Livestream met studenten over de Wet Kwaliteitsborging 24-03-2020