Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Banner kruislaaghout De vraag naar duurzame concepten maakt al geruime tijd onderdeel uit van onze maatschappij, wat met name tot uitdrukking komt in de bouw. Het gaat daarbij om zowel woningen als industriële en commerciële gebouwen. Opdrachtgevers, architecten en constructeurs zoeken naar efficiënte oplossingen die tegelijkertijd architectonisch veeleisende projecten mogelijk maken. Het product kruislaaghout biedt de ideale oplossing om aan al deze eisen te voldoen.

Veel architecten en constructeurs weten niet hoe eenvoudig het is met kruislaaghout te bouwen en welke voordelen het gebruik van dit innovatieve product biedt.

De Studiedag Kruislaaghout informeert u binnen een dag over alle belangrijke factoren die architecten en constructeurs nodig hebben om projecten te realiseren met kruislaaghout. In het eerste deel ziet u op locatie bij de fabrikant de productieprocessen, logistiek en kwaliteitsbewaking. In het tweede deel informeren fabrikanten, deskundigen, architecten en constructeurs u uit de eerste hand over dit hightech houtproduct.

Gerton 2015

Gerton Starink

Gerton Starink vertelt ’s middags over de unieke bouwfysische eigenschappen van kruislaaghouten constructies, waaronder vochtopname- en afgifte, geluidsaspecten en klimatologische eigenschappen van (kruislaag)hout.

Lees het programma en meldt u gratis aan

Deze dag wordt georganiseerd door Derix in Niederkrüchten Duitsland