Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Op woensdag 10 april was de kick-off van de nieuwe opleiding voor aardgasvrije gebouwen en gebieden tijdens Building Holland in RAI Amsterdam. Initiatiefnemers Nieman, TVVL en Duurzaam Gebouwd ontvingen een enthousiaste groep professionals voor de eerste module van de volledig uitverkochte eerste leergang.

Wat leert u met de opleiding voor aardgasvrije gebouwen?

Voor professionals vanuit de gehele bouw- en vastgoedbranche is het basiscertificaat een hele mooie start. Hierdoor leert iedereen dezelfde principes en dezelfde taal te spreken en deelnemers krijgen inzicht in elkaars beweegredenen, verplichtingen en bezwaren. Bij de start van de eerste groep werd het nut van de opleiding direct bewezen. Boeiende discussies ontstonden door de diverse samenstelling van de groep. Niet alleen de aanbodkant van de markt was vertegenwoordigd, maar juist deelnemers van gemeenten, woningcorporaties, en ingenieurs- en adviesbureaus zorgden voor een mooi gemêleerde groep cursisten die elkaar écht verder kunnen helpen.

Hiermee is de opzet geslaagd. Niet alleen zelf kennis halen, maar juist ook leren van en met elkaar. Want alleen in samenwerking dwars door disciplines en met alle stakeholders komt de energietransitie op stoom.

Succesvolle start Basiscertificaat Aardgasloze Gebouwde Omgeving

Op 29 mei aanstaande start de tweede leergang.

Aanmelden voor deze tweede leergang is nog mogelijk en kan hier

Lees ook

duurzaamgebouwd.nl