Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieman en Tauw hebben de handen ineen geslagen en bieden als enige een vast aanspreekpunt voor alle BREEAM-keurmerken in Nederland. Zo hebben we meegewerkt aan de Markthal in Rotterdam en The Edge in Amsterdam.

Nieman Groep
Tauw_vrijstaand_cmyk

 

Uw duurzaamheidsambitie vertaald

De combinatie Nieman en Tauw is zeer ervaren op het gebied van duurzaamheid. Met de gecombineerde specialismen vormen wij een unieke combinatie waarbij u een totaaladvies ontvangt. Wij vertalen de duurzaamheidsambitie met BREEAM in concrete, meetbare doelstellingen. Wij ontzorgen u volledig bij het vormgeven van uw duurzaamheidsambities en de realisatie daarvan. Het maatregelenpakket is direct toepasbaar.

Brochure Nieman-Tauw_Final-vp BREEAM-NL bepaalt duurzaamheidsprestatie

We zijn samen verantwoordelijk voor het duurzaam omgaan met onze omgeving, ook met bestaande en toekomstige gebouwen en gebieden. De duurzaamheidsprestatie is bij gebouwen een onmisbare graadmeter. De ingenieursbureaus Nieman en Tauw werken samen op het gebied van BREEAM-NL. Twee gerenommeerde ingenieursbureaus met een gemeenschappelijke visie over het ontzorgen van de klant en het integraal adviseren op het gebied van BREEAM-NL.
Lees meer

BREEAM-NL Quick Scan

Nieuwsgierig naar de BREEAM-score van uw nieuw te bouwen project? Of naar de haalbaarheid van een score Good, Very Good of zelfs Outstanding? Met de BREEAM-NL Quick Scan van Nieman en Tauw weet u snel hoe het ontwerp van uw project nu scoort, en met welke maatregelen u de gewenste score kunt behalen. Inclusief een indicatie van de kosten.
Lees meer

Lees meer over BREEAM-NL en de samenwerking in de flyer. Hierin staat ook welke projecten gezamenlijk gerealiseerd zijn.