Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Cum Laude geslaagd! De externe organisatorische audit voor onze BRL 9500 certificering is weer met succes afgerond. Vol vertrouwen mag Nieman Raadgevende Ingenieurs weer een jaar vooruit.

0% afwijking

André Kruithof, senior specialist energie en duurzaamheid, was betrokken bij de audit en vertelt.
“Afgelopen jaar heeft Nieman géén enkele kritieke afwijking gehad tijdens de externe projectaudits. Een uitzonderlijke prestatie volgens de externe auditor en een mooie erkenning voor het harde werk en de toewijding waarmee onze collega’s projecten met zorg uitwerken, documenteren en berekenen. Adviseren tussen de regels in de ISSO en de voorschriften in het Bouwbesluit is niet makkelijk. Vooral bij nieuwbouw is het een uitdaging om deze naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Met een aantal waardevolle verbetersuggesties gaan we aan de slag. En ondertussen gaan we lekker door.
Vooruit kijken, verbeteren en het beste advies blijven leveren. Wij gaan ervoor!”

Wat betekent het BRL9005 certificaat voor onze klanten?

  1. Betrouwbare kwaliteit: De BRL 9500 certificering is een erkenning van de hoge kwaliteit van onze BENG-/energielabelberekeningen. Het bevestigt dat we voldoen aan de normen en richtlijnen die gelden voor energieprestatieberekeningen in de bouwsector.
  2. Deskundigheid en professionaliteit: De certificering vraagt om personeel met complete kennis en expertise op het gebied van energieprestaties en duurzaamheid. Nieman heeft het.
  3. Compliance met regelgeving: Het bezitten van de BRL 9500 certificering betekent dat we op de hoogte zijn van de geldende regels en voorschriften in de NTA8800 en het Bouwbesluit. We kunnen klanten helpen om te voldoen aan de energieprestatie-eisen en wettelijke normen die relevant zijn voor hun bouwprojecten.
  4. Vertrouwen: Klanten kunnen erop vertrouwen dat wij een betrouwbare partner zijn die de nodige stappen onderneemt om de energieprestatie van gebouwen accuraat te beoordelen. De certificering geeft aan dat we ons inzetten voor transparantie en kwaliteit in onze dienstverlening.

Met de BRL 9500 certificering op zak is Nieman de betrouwbare en professionele partner die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energieprestatieberekeningen.