Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Van 6 t/m 9 februari 2018 is de vakbeurs voor de installatiebranche de VSK in Utrecht

Op de VSK beurs exposeren onder andere bedrijven die zich bezig houden met geïntegreerde systeemoplossingen, alternatieve energie, meet- en regeltechniek, C V-ketels, verwarming & CV-ketels, sanitair en meer. In het theater is er een lezingen programma. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld Gemak & Comfort, Energie (re)evolutie en Digitaal & Slim.

Nieman stond op dinsdag 6 februari 2018 op het VSK podium


VSK Nieuws Café
Om 13.00 uur werden Harm Valk en Claudia Bouwens (Lente Akkoord) geïnterviewd over BENG en de ventilatie-eisen in nieuwbouw.

Bekijk hieronder het gehele interview:

BENG: wat blijft er over van onze installaties

December 2017 heeft de minister bekend gemaakt dat de BENG-eisen een jaar eerder van kracht worden. Vanaf 1 januari 2020 is alle nieuwbouw een Bijna EnergieNeutraal Gebouw. De EPC-eis wordt vervangen door drie BENG-eisen, die aansluiten bij de Trias Energetica. Wat betekent dat voor de installaties en hoe is de samenhang met gasloze nieuwbouw? Harm Valk licht de achtergrond van de BENG-eisen toe, geeft de hoofdlijnen van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 en gaat in op de praktische consequenties voor de bouw- en installatiesector.

VSK Awards

Ook zit Harm Valk al jaren in de jury van de VSK awards. Op 6 februari was de bekendmaking van de winnaars. Lees hier wie er in welke categorie gewonnen heeft.

Bekijk het gehele programma op vsk.nl

VSK beurs 2018