Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Logo Taskforce CO2 Nieman goes YouTube: in drie korte filmpjes leggen o.a. Harry Nieman en Harm Valk uit waar de Taskforce CO2 voor staat: een nieuwe integrale aanpak voor kwaliteitsverbetering en energiebesparing van de bestaande (woning)voorraad.

Kijk mee, zodat ook jij je relaties kan uitleggen wat de Taskforce CO2 is, waarom de aanpak anders is dan anderen en wie er bij Nieman meer van weten.

 1. Filmpje ‘Visie op proces’ (interview met Harry Nieman)
  Taskforce CO2, visie op verbeterproces
  Bekijk de video: http://www.youtube.com/watch?v=bnQlXVaQotwEen nieuw integraal proces voor de verbetering van de bestaande bouw. Bestuurslid Harry Nieman van de Taskforce CO2 legt in uit hoe u tot een toekomstbestendige aanpak van de bestaande (woning)voorraad kunt komen. Energiebesparing is de uitdaging, integrale aanpak de oplossing met meerwaarde. Een goed integraal proces is een voorwaarde voor succes.
 2. Filmpje ‘Integraal portefeuilleonderzoek’ (interview met Harm Valk)
  Taskforce CO2, integrale aanpak verbetering bestaande voorraad
  Bekijk de video:  http://www.youtube.com/watch?v=bOT6IAAIyjQ&feature=youtu.beEnergiebesparing als doel, breekijzer en hulpmiddel voor een integrale aanpak van de bestaande (woning)voorraad. Harm Valk van Nieman en onze partners in de Taskforce CO2 leggen het uit. Driemaal waarde voor dezelfde investerings-euro door een slimme en degelijke analysemethode. Met een visie vanuit de lange termijn kiezen voor een passende aanpak nu. Daardoor een algehele kwaliteitsverbetering van elk complex. We vertellen er graag meer over.
 3. Filmpje ‘Integraal complexonderzoek’ (interview met Jan Winsemius)
  Taskforce CO2, Standaardscenario’s voor slim energetisch verbeteren
  Bekijk de video: http://www.youtube.com/watch?v=vT5t_lLdV0w&feature=youtu.beSlim energetisch verbeteren houdt wonen op lange termijn betaalbaar. Corporaties staan voor de vraag wat de beste aanpak hiervoor is. De Taskforce CO2 kijkt breder en integraler dan gebruikelijk. Door systematisch te analyseren krijgt de corporatie veel inzicht. De deelnemers in de Taskforce CO2 leggen uit hoe het werkt.