Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Lente-Akkoord ZEN platform-thumbMet het platform ‘Zeer Energiezuinige Nieuwbouw’ (ZEN) stimuleren de vier brancheverenigingen van het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB) een kanteling in de woningmarkt, waardoor energie niet langer een kostenpost is, maar juist een unique buying point voor de consument.

ZEN stelt hiermee de bewoner centraal; met zijn wensen op het gebied van wooncomfort, gezondheid, binnenklimaat en betaalbaarheid. En passant moet dit binnen de bouwbranche zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwe eis van bijna-energieneutrale nieuwbouw per 2021. In de platformbijeenkomsten wisselen we de nieuwste inzichten uit.

Tijdens de Platform-bijeenkomst op 22 maart gaan we samen met lidorganisaties en experts dieper in op de thema’s zoals die werden aangedragen door de deelnemers aan het ZEN Platform (zie ook de verslagen van de eerste twee Platform-bijeenkomsten).

Harm Valk geeft de plenaire inleiding over de voortgang en de voorlopige uitkomsten van de themagroepen BENG-eisen en Gestapelde Bouw.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 22 maart 2016 vanaf 12.30 uur op Buitenplaats Amerongen.

Lees achtergronden,bekijk het programma en meld je aan

Lente akkoord