Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

ZEN platform1 Met het platform ‘Zeer Energiezuinige Nieuwbouw’ (ZEN) stimuleren de vier brancheverenigingen van het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB) een kanteling in de woningmarkt, waardoor energie niet langer een kostenpost is, maar juist een unique buying point voor de consument.

ZEN stelt hiermee de bewoner centraal; met zijn wensen op het gebied van wooncomfort, gezondheid, binnenklimaat en betaalbaarheid. En passant moet dit binnen de bouwbranche zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwe eis van bijna-energieneutrale nieuwbouw per 2021. In de platformbijeenkomsten wisselen we de nieuwste inzichten uit.

Tijdens de ZEN Platform-bijeenkomst op 21 juni bespreken we de eindresultaten uit de themagroepen BENG-eisen (voor grondgebonden woningen), BENG voor Gestapelde bouw en Bewonerscommunicatie. Verder aandacht voor rijksbeleid, gezondheid, Nul-op-de-Meter en Passiefhuis. Zie ook de verslagen van de vorige Platform-bijeenkomst. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle collega’s van deelnemende bedrijven in het ZEN-platform. Nieuw is dat u dit keer ook een werkrelatie mee kunt nemen. Zo kunt u een architect, opdrachtgever, of andere relatie kennis laten maken met ZEN.

Harm Valk verzorgt de plenaire inleiding over de uitkomsten van de themagroepen BENG-eisen en Gestapelde Bouw.

Informatie

 

logo_lenteakkoord_speciaal