NIEMAN creëert duurzame gebouwen waar mensen veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. Onze klanten bevinden zich in de gehele bouwkolom: van corporaties en projectontwikkelaars tot zelfontwikkelende bouwers, bouwbedrijven, architecten en overheden.

NIEMAN ‘Partner in het Hart van de Bouw’NIEMAN bestaat uit onder meer Nieman Raadgevende Ingenieurs , Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies, Nieman Kwaliteitsborging en het Geluidburo. Onze circa 150 medewerkers werken vanuit de vestigingen Utrecht, Zwolle, Rotterdam, Arnhem en Haarlem.

Wij willen actueel zijn, betrokken bij ontwikkelingen, meedoen in ontwerp- en uitvoeringsteams, bouwinformatiemodellen beheren, vraagbaak zijn, kennis verzamelen en overdragen; kortom wij zijn graag uw partner in ’t hart van de bouw!

Ons dienstenpakket is zeer divers. Nieman heeft kennis over bouwfysica, bouwtechniek en bouwregelgeving. Daarnaast adviseren wij u over installaties, gevels- en daken, geluid, bouwmanagement en beleid voor energie, duurzaamheid en beheer.

Dit doen wij voor projecten in de nieuwbouw, bestaande bouw en transformaties voor alle gebouwtypes zoals woningen, utiliteit, onderwijs, bedrijfsgebouwen, zorggebouwen, ziekenhuizen en parkeergarages.

Door de combinatie van theoretische en praktische kennis werkt de NIEMAN aan een optimaal ontwerp: robuuste kwaliteit, kostenefficiëntie en goede bouwtechnische details.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder voor meer informatie over de specifieke diensten van onze bedrijven: