Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieuwbouw Albeda college Rotterdam The Hague Airport

De nieuwbouw locatie van het Albeda college op Rotterdam The Hague Airport huisvest vanaf schooljaar 2020- 2021 diverse luchthaven-gerelateerde opleidingen zoals luchtvaartdienstverlening, facilitaire dienstverlening en veiligheidsopleidingen van Albeda. De luchthaven als leslokaal!

artistimpression locatie albeda rotterdam the hague airport

Het Albeda college wil op de nieuwe locatie onderwijs vormgeven dichtbij de context van het beroep. De opleiding Luchtvaartdienstverlener wordt dus gegeven op het vliegveld. Studenten kunnen zo direct kennismaken met het bedrijfsleven waardoor ze leer-/werkervaring opdoen en op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Studenten leren niet alleen in het schoolgebouw, maar ook direct in ‘real time situaties’ op de luchthaven zelf.

Nieman advisering

Voor dit onderwijsgebouw op unieke locatie voerden wij in opdracht van BUKO Huisvesting de advisering en toetsing uit op het gebied van brandveiligheid (ook tijdens de bouw), bouwregelgeving en geluid in het kader van de Aanvraag Omgevingsvergunning.

Geluidwering van de gevel is op deze unieke locatie van een vliegveld erg belangrijk. De leerlingen moeten tijdens hun lessen geen overlast hebben van het geluid wat rondom zo’n vliegveld te horen is zoals opstijgende en landende vliegtuigen. Hiervoor hebben wij dan ook onze collega’s van Het GeluidBuro ingeschakeld.

Team

BUKO Bouwsystemen, Nieman Raadgevende Ingenieurs, Het GeluidBuro

Heeft u vragen over onze advisering voor dit onderwijsgebouw op unieke locatie?

Stelt u deze dan aan Gerton Starink of Sandra Keus

Lees ook

Bouw locatie albeda rotterdam the hague airport