Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Na 1 jaar ontwikkelen en 2 jaar bouwen is project Cobana per 28 juni aan IC Netherlands opgeleverd. De oplevering van Cobana is op 16 juli 2019 gevierd. Het project bestaat uit een basement en twee woontorens en heeft totaal 375 huurwoningen aan de Bananenstraat in de wijk Katendrecht Rotterdam.

Oplevering Cobana Katendrecht

Oplevering Cobana Katendrecht met bouwpartners 16 juli 2019. Foto’s Heijmans Vastgoed

Werkzaamheden Nieman

Nieman adviseerde integraal vanaf de ontwerpfase in 2016 tot en met nu de W/E-installaties, bouwregelgeving, brandveiligheid, akoestiek en bouwfysica

Bouwpartners

Geïnspireerd door bekende industriële havengebouwen in de omgeving heeft Rijnboutt een stoer woongebouw voor young professionals ontworpen. In opdracht van IC Netherlands zijn door Heijmans Vastgoed en Heijmans Woningbouw West twee woontorens gerealiseerd aan de Bananenstraat in de wijk Katendrecht.

Appartementen voor young professionals

De appartementen zijn specifiek voor young professionals voor langere tijd te binden aan de stad. Om zo in te spelen op de toename van deze doelgroep op de woningmarkt. Gemeenschappelijke functies, zoals een kookstudio en flexwerkruimtes, bieden de bewoners extra comfort en versterken de sociale binding. De gebouwen hebben voorzieningen zoals een restaurant, stomerij, fietsenstalling en parkeergelegenheid.

Bekijk de mooie foto’s op de site van architect Rijnboutt

Heeft u vragen over de woontorens en ons advies?

Neem dan graag met Mark Bruining contact op.

Cobana Katendrecht in aanbouw. Foto Rijnboutt

Cobana Katendrecht. Foto Rijnboutt