Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

In Apeldoorn realiseren Trebbe en de Klokgroep 86 gasloze zorgappartementen zonder warmtepomp. Uitmuntende isolatie zorgt ervoor dat er nauwelijks energie nodig is voor verwarming. Met opwekking van een groot deel van de benodigde stroom door zonnepanelen.

Uitreiking Passief Bouwen certificaat

Het grootste project in Nederland op het gebied van ‘Passief Bouwen’ vierde op 17 april haar hoogste punt. Met als hoogte punt de uitreiking van het ontwerpcertificaat PassiefBouwen.

“Er is echt lef voor nodig om te kiezen voor het Passief Bouwen concept”, vertelt Frank Grootenboer, voorzitter van Passief Bouwen. “Aan de voorkant is veel meer nagedacht en berekend om te voldoen aan de eisen van het Passief Bouwen. Het resultaat van deze investering is een gebouw met uitzonderlijk veel energie besparing.”

Nieman is controleur Passief Bouwen certificaat

Passief Bouwen certificaat Gasloze zorgappartementen Apeldoorn Wij zijn betrokken bij de kwaliteitsborging in de uitvoeringsfase. Dit betekent dat wij de aannemer begeleiden en beoordelen of alle bouwkundige en installatietechnische componenten correct zijn toegepast conform de uitgangspunten van de PHPP-berekening (passief bouwen).

Nieman voert tussentijds en bij oplevering verschillende metingen uit. Dit doen wij om de hoge thermische kwaliteit van dit gebouw meetkundig vast te stellen. Op basis van dit complete projectdossier werd het Passief Bouwen Oplevercertificaat uitgereikt.

Heeft u vragen over Passief Bouwen?

Vragen over het Passief Bouwen certificaat of over de kwaliteitsborging voor dit project stelt u aan Paul Walta en Martin Dunnink

Lees hier meer over Nieman en Passief Bouwen

Artikelen

Gasloze zorgappartementen in aanbouw Apeldoorn 190810-zorgcentrum-apeldoorn-1