Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Beeld_bouw_TSH_dd_9_dec_2015 Afgelopen donderdag 10 december werd het hoogste punt bereikt bij de bouw van The Student Hotel Groningen aan het Boterdiep. Het dak van de liftschacht werd 35 meter omhoog getakeld terwijl veel betrokkenen applaudisserend toekeken.

The Student Hotel heeft al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Parijs en Barcelona. Het trekt vooral buitenlandse studenten. Die kunnen voor een studiesemester een kamer huren voor om en nabij de 650 euro per maand. Eén nacht blijven kan ook. Prijzen beginnen dan bij 50 euro. Kamers zijn te huren in verschillende groottes. De meeste hebben een gedeelde keuken, andere hebben eigen voorzieningen.

Het hotel heeft een omvang van ca. 14.000 m² en krijgt 365 kamers met gedeelde of eigen keuken. Op de begane grond komen een espressobar, restaurant, studieruimtes, meeting rooms, gym, wasserette, ondergrondse fietsenstalling en een openbare binnentuin.

Integraal advies Nieman

Nieman adviseert integraal aan het Student Hotel in Groningen op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica en akoestiek. Ook bij de andere Student Hotels in Nederland geeft Nieman bouwfysische adviezen.

Lees meer


Meer informatie en contact

Voor meer informatie dit project neemt u contact op met Judith Dessing.