Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Hotel CSmart Carnival Cruises Almere

In Almere Duin wordt maritieme trainingscampus gerealiseerd van CSMART, onderdeel van Carnival Cruise Lines. CSMART leidt kapiteins en officiers van grote cruiseschepen op om op een nieuwe manier leiding te geven en schepen te besturen. De campus bestaat uit onder andere een trainingscentrum, een hotel en een parkeergarage onder maaiveld.

Impressie CSMART Hotel Almere © architect Paul de Ruiter

Integraal advies Nieman

Nieman stelde als adviseur de vraagspecificaties voor de Design & Build opdrachten op voor het hotel en de parkeergarage. Daarbij is er geadviseerd op het gebied van:

  • Brandveiligheid
  • Akoestiek
  • Bouwregelgeving

Ten aanzien van akoestiek en bouwregelgeving zijn stukken vervaardigd waarin de prestatie-eisen uit het Bouwbesluit zijn vertaald naar een projectspecifieke vraagspecificatie. Ten aanzien van de brandveiligheid is een doelgerichte vraagspecificatie opgesteld waarin richting wordt gegeven aan een brandveiligheidsconcept op basis van een projectspecifieke risicobeoordeling. Een projectspecifieke risicobeoordeling leidt tot een maatwerkoplossing en dus tot een kostenefficiënt brandveiligheidsconcept.

Informatie

Wilt u meer weten over dit project of heeft een soortgelijk advies nodig ?

Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.