Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Buitengewoon Zorgzaam is een initiatief ván en voor de bewoners uit Amersfoort-Vathorst. Een plek met huisvesting voor twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum met dagelijkse openstelling en beschikbaarheid van diensten en vrijwilligers voor de hele wijk!

Buitengewoon-zorgzaam-in-Vathorst

Buitengewoon Zorgzaam biedt een centrale plaats waar en van waaruit men zich kan inzetten voor anderen.  Tevens een plaats waar leven, groeien en geloven elkaar ontmoeten en versterken. In deze unieke samenwerking wordt niet alleen de ruimte van het gebouw praktisch gedeeld. Veel belangrijker is de ontmoeting tussen oud en jong, tussen mensen met en zonder beperking. Kortom: een huis in Vathorst waar iedereen welkom is.

Ligging

De kavel van Buitengewoon zorgzaam ligt op een centrale plek in de wijk Vathorst, naast het winkelcentrum en met de bibliotheek, het station en diverse uitvalswegen op loopafstand.

Partijen

Woningcorporatie de Alliantie neemt het gebouw waarin Buitengewoon Zorgzaam gehuisvest wordt turn key af van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed, om het vervolgens te verhuren aan de samenwerkende (zorg)partijen. Zenzo Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt het project, waarbij Lithos bouw & ontwikkeling verantwoordelijk is voor het uitvoerende bouwproces.

Nieman advies

Nieman voert gedurende de ontwerpfase verschillende advieswerkzaamheden uit op het gebied van brandveiligheid, bouwregelgeving en akoestiek.

Meer weten?

Neem dan met Daphne Hellendoorn contact op.