Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Projectontwikkelaar en bouwbedrijf Van Wijnen leverde 26 november appartementencomplex OurDomain Amsterdam Diemen op aan Greystar.

Het volledig woonklaar opgeleverde nieuwe woongebouw bestaat uit 696 nieuwe woningen voor young professionals en 78 studentenwoningen. Een mix van studio’s en tweekamerappartementen variërend in omvang van circa 25 tot circa 50 vierkante meter. Met de oplevering is het omvangrijke project in Diemen, waar in februari 2016 de eerste tekeningen voor zijn gemaakt, volledig afgerond.

Nieman is bouwteampartner

Als bouwteampartner adviseerde Nieman integraal ten behoeve van de akoestiek zoals de ruimteakoestiek, interne geluidwering en het installatiegeluid. Het gebouw voldoet qua veiligheid en gezondheid aan de bouwregelgeving. Ook is het PolitieKeurmerk Veilig Wonen afgegeven. Het brandveiligheidsconcept voor het gebouw en de parkeergarage zijn door ons opgesteld.Ook is het energieconcept door ons opgesteld en een BREEAM quickscan uitgevoerd. Daarnaast maakte wij de bouwfysische berekeningen en voerde wij praktijkmetingen uit.

Moderne woonbehoeften

OurDomain staat voor ‘21st century urban living’ en speelt in op de woonbehoeften van de moderne stedeling die beïnvloed worden door onder andere duurzaamheid, internationalisering, deeleconomie, flexibiliteit, technologie, service en comfort. Met de gemeente Diemen, Van Wijnen, OZ en alle andere nauw betrokken adviseurs hebben we hier samen een stuk stad ontwikkeld dat inspeelt op de behoeften van onze bewoners.

Buiten de woningen zijn veel voorzieningen en faciliteiten waar de bewoners gebruik van kunnen maken, zoals een lounge, flexwerkplekken, kookstudio, auditorium, launderette, binnentuinen, een dakterras, parkeergarage, electrische deelauto’s en fietsen, 24/7 service & security, high speed internet en horeca. Deze voorzieningen en services worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs dankzij schaalvoordeel.

Lees ook

 

Heeft u vragen?

Voor meer informatie kunt u terecht bij adviseur en projactmanager Imke du Ry.

Our Domain Amsterdam Diemen Our Domain Amsterdam Diemen Gevel Our Domain Amsterdam Diemen