Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Transformatie kantoorgebouw De Stedeling in Nieuwegein

Op een centraal gelegen plek aan de Zoomstede in Nieuwegein staat al enkele jaren een ongebruikt kantoorgebouw. Ontwikkelaar Cornelis Huygens geeft dit gebouw een tweede leven door het creëren van 65 appartementen. Na oplevering van het gebouw moeten tevreden bewoners weer een nieuwe impuls geven aan de wijk.

Onze dienstverlening

Al vele jaren werken Cornelis Huygens en Nieman als partner in de bouw met plezier samen. Op dit moment dus ook bij de transformatie van het kantoorgebouw De Stedeling. Wij zijn adviseur voor het energieconcept, de brandveiligheid en de geluidwering. Samen met het ontwerpteam zorgden wij voor een plan dat haalbaar en van kwaliteit is.

Via een inpandige corridor met liften en een trappenhuis bereiken de bewoners de appartementen. Dit maakt dat in het ontwerp het borgen van de brandveiligheid een belangrijk aandachtspunt is. Daarnaast maakt de geluid belaste locatie in combinatie met de functiewijzing de geluidwering van de gevel uitdagend. Inmiddels is het ontwerp vergund en start binnenkort de bouw.

Onze partners in de bouw

De werkzaamheden van Nieman worden uitgevoerd in opdracht van Cornelis Huygens Projectontwikkeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij collega’s Sandra Keus of Adriaan de Jong.

Kantoorgebouw De Stedeling voor transformatie

Kantoorgebouw voor transformatie

Woongebouw Stedeling Nieuwegein Impressie

Impressie woongebouw Stedeling