Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Van der Valk Hotel Nijmegen Lent Op 12 november 2015 was het hoogste punt op het nieuwe Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Van Wijnen Arnhem realiseert de nieuwbouw in snel tempo. De contouren van het hotel zijn inmiddels duidelijk zichtbaar.

De bouw loopt voorspoedig en volgens planning. De afbouw van de hotelkamers is volop in bewerking. Inmiddels is ook gestart met de parkeergarage. De hoteltoren vormt een “Lent”mark voor de stad en de multifunctionele tuin op het dak, op 12 meter hoogte, zal een verrijkend uitzicht bieden. Het hotel wordt gebouwd volgens de richtlijnen van het BREEAM Excellent Certificaat en is hiermee hoogwaardige, duurzame nieuwbouw.

Het hotel bestaat uit 117 hotelkamers, een restaurant, bar, wellness- en fitnessruimte en hoogstaande congres- en vergaderfaciliteiten met parkeergelegenheid (in eigen garage).

Van der Valk Hotel Nijmegen Lent

Nieman adviseert 55 m. hoge gevel
  • Advisering ten aanzien van de uitvoering en de detaillering voor het verlijmen van steenstrippen op ca. 52 m hoogte en uitvoering van trekproeven op de verlijming van de steenstrippen, inclusief opstellen van hierop gebaseerde constructieve berekeningen.
  • Advisering betreffende de engineering van de gevel op gebied van bouwfysica (geluid, akoestiek, wind- en waterdichtheid, constructief en thermische kwaliteit).
Lees meer en bekijk de film gemaakt met drone door Van Wijnen.