Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Gemeente Harderwijk ontwikkelt Waterfront; een groots meerjarenplan van stedelijke herontwikkeling in de Gemeente Harderwijk samen met Boskalis, Synchroon en Koopmans. Waterfront zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen met een strand, een boulevard, mooie wooneilanden en een vuurtoren.

Vuurtoren in Harderwijk

Waterfront

Met in totaal bijna 1.400 woningen dichtbij het water, een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. En natuurlijk is er het nieuwe strandeiland, waar je heerlijk met vrienden en familie kunt pootje baden, picknicken en kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water. Lees meer op www.waterfrontharderwijk.nl

De Kop van het Noordereiland

Het gebouw De Vuurtoren en De Wachter staan op een gemeenschappelijk gebied en delen een half verdiepte parkeerkelder en het omliggende gebied. De appartementen zijn inclusief één of twee parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. De Vuurtoren bestaat uit een ranke witte toren en twee aangelegen donkergekleurde torens en omvat 22 appartementen en 6 penthouses verdeeld over 14 verdiepingen.

Werkzaamheden Nieman Groep

Wij hebben in opdracht van Synchroon voor het project de advisering verzorgd op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid, energie & duurzaamheid, geluid en W/E-installaties. In bouwteamverband met Koopmans, Strackee, Mulleners+Mulleners architecten en LKSVDD hebben we beide appartementengebouwen en de stallingsgarage uitgewerkt tot en met de Aanvraag Omgevingsvergunning.

Download het informatieblad over Harderwijk Waterfront 2017

Vuurtoren in Harderwijk interieur Vuurtoren in Harderwijk interieur Vuurtoren in Harderwijk