Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Winkelcentrum Anklaar is het nieuwe onderdeel van het Stadsdeelhart Anklaar. Dit wordt het centrale ontmoetingspunt voor de wijken Zevenhuizen en Zuidbroek.

Het winkelcentrum komt op de plek waar ruim 40 jaar het voormalige winkelcentrum heeft gestaan. Veel van de winkels uit het ‘oude’ Anklaar komen terug in het nieuwe winkelcentrum zodat een aantrekkelijke mix van ketens en lokale Apeldoornse ondernemers ontstaat. Boven de winkels komen 60 appartementen en daarbij komt er onder het winkelcentrum een parkeergarage met ruim 500 parkeerplaatsen.

Dit centrale ontmoetingspunt bestaat uit ruim 14.000 m2 aan winkels, horeca en dienstverlening en wordt medio 2019 geopend.

Ontmoetingspunt en winkelcentrum Anklaar, Apeldoorn

Werkzaamheden NIEMAN

Voor de Europese aanbesteding van blok 3 heeft Nieman het installatietechnisch ontwerp en het brandbeveiligingsconcept opgezet voor het winkelcentrum, de parkeergarage en de appartementen. Ook begeleiden we de aanbesteding en zijn wij daarnaast tijdens de uitvoeringfase directievoerder voor de installaties.

Voor blok 2 voerden we een risico-inventarisatie van de uitvoeringsstukken uit inclusief een detailbeoordeling. Daarnaast voeren wij ook periodiek kwaliteitscontroles uit in opdracht van de bouwer. 

Projectinformatie

  • Ontwikkelaar : BPD Ontwikkeling Regio Midden
  • Architect : IAA Architecten (blok 2) en De Nijl Architecten / B+M|B
  • Bouwer : Aan de Stegge (kelder en blok 2) en Ten Brinke Bouw (blok 3)
  • Installateur : Hulst Flier

Vragen ?

Heeft u vragen over onze advisering voor dit ontmoetingspunt & winkelcentrum? Neemt u dan met Reinold van der Garde contact op.

Ontmoetingspunt en winkelcentrum Anklaar, Apeldoorn

Lees meer