Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ontwerp voor projectontwikkelaars

Uw nieuwe gebouw op de optimale plek: duurzaam en veilig

Ontwikkeling woongebouw door projectontwikkelaar
AJAX loader

Uw uitdaging

U wilt een omgevingsvergunning indienen die snel wordt goedgekeurd. Hoe voldoet uw gebouw aan de Bouwbesluiteisen? En aan diverse bouwfysische en energetische prestaties? Hoe voorkomt u tijdverlies in het vergunningstraject? Hoe weet u in een vroeg stadium welke eisen u moet stellen aan constructies om tot een veilig, duurzaam en comfortabel gebouw te komen?

Welk advies kunt u verwachten?

In de ontwerpfase helpen wij u bij het vaststellen van het bouwfysisch programma van eisen of van toetsingskaders. Bij bestaande bouw is dat het rechtens verkregen niveau. Dit is het actuele kwaliteitsniveau van een bouwdeel voor zover dat legaal is verkregen en ligt tussen bestaande bouw en nieuwbouw.

De wensen van de gebruiker vertalen we, samen met ontwerpteam, in concrete (product) eisen. Dit levert uiteindelijk een gebouw op waarin mensen graag wonen, werken of recreëren.

In alle bouwfasen adviseren wij u vervolgens van geluid tot duurzaamheid, en van energie tot installatietechniek. We weten daarnaast alles van brandveiligheid en bouwregelgeving in het ontwerpproces: van schetsontwerp tot indiening van de omgevingsvergunning.

Uiteraard zorgen we ervoor dat ook alle niet-constructieve berekeningen kloppen. Zo weet u zeker dat het vergunningsproces soepel verloopt.

john_bouwman

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

John Bouwman, senior adviseur

Uw nieuwe gebouw

Graag denken wij met de projectontwikkkelaar of ontwikkelaar mee met de plaatsing van het gebouw op de locatie en zorgen er daarna voor dat de omgevingsvergunning snel ingediend kan worden.

In alle bouwfases adviseren onze gespecialiseerde adviseurs integraal van akoestiek tot duurzaamheid, en van energie tot installatietechniek. We weten daarnaast alles van bouwregelgeving en het Bouwbesluit.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als ingenieursbureau en adviseren graag alle soorten utiliteitsgebouwen, van kantoren tot theaters en van bedrijfshallen tot musea. Maar ook comfortabele, duurzame en veilige woongebouwen krijgen onze aandacht.

 

Impressie Campus Diemen Zuid Expansion web
Terug
AJAX loader
  • Uw gegevens
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Waarbij kunnen we u ondersteunen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug

Hartelijk dank. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.

  1. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
  2. U ontvangt op korte termijn een reactie
Sluit dit scherm