Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Trendsetter in de vleeswereld De modernste en duurzaamste runderslachterij van Europa, zo mag Hutten en Zonen zich waarschijnlijk wel noemen. Het familiebedrijf uit Heeten is de eerste in de vleesverwerkingsbranche met een BREEAM Excellent certificering. Bijzonder voor de conservatieve vleeswereld, waarin duurzaamheid over het algemeen nog niet heel hoog op de agenda staat.

Lees het hele artikel Trendsetter in de vleeswereld in Industrie bouw van mei 2015

Werkzaamheden Nieman Groep

Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies en Nieman Raadgevende Ingenieurs hebben van de ontwerpfase tot aan de oplevering bouwer Aan de Stegge Twello ondersteund bij de totstandkoming van deze hoogwaardige runderslachterij.

Met thermisch/hygrisch advies, beoordeling van de bouwkundige details, bouwplaatscontroles en luchtdichtheidsmetingen zijn de constructies geoptimaliseerd voor de hoge eisen die de slachterij er aan stelt.

 

Naast bouwfysisch advies heeft Nieman ook akoestisch advies uitgebracht. Dit betrof de interne geluidwering tussen slachterij en kantoorruimten, installatiegeluidwering en geluidemissies naar de omgeving.

Neem contact op met Wilfred Slagter of Koen Temmink voor meer informatie.