Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Cover-Bouwbesluit-2012-met-toelichtingen-en-commentaar-editie-2013-2 Doel van de schrijvers is het tot stand brengen van één boek waarin alle relevante toelichtingen van Bouwbesluit 2012 en de Regeling Bouwbesluit 2012 zijn opgenomen. Daarbij zijn de officiële teksten van de toelichting van de Nota’s van toelichting uit de afzonderlijke Staatsbladen en de Toelichtingen uit de afzonderlijke Staatscouranten ‘in elkaar geschreven’, zodat er twee leesbare integrale toelichtingen zijn ontstaan. Eén integrale toelichting op het besluit en één integrale toelichting op de regeling.

Het verschil met de vorige editie van Bouwbesluit 2012 – teksten en commentaren is dat nu de actuele teksten van Bouwbesluit 2012 en Regeling Bouwbesluit 2012 wél zijn opgenomen. Op deze wijze heeft u een integraal Bouwbesluit-boek en alle kennis direct paraat!

Dit boek ‘Bouwbesluit 2012 – met toelichtingen en commentaar, editie 2013’ is geschreven door ing. Johan van der Graaf en door ir. Rien van Overveld en uitgegeven door Bim media.

De boek is deel III van de reeks Bouwbesluit 2012.