Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Bouwwereld_2013-12_artikel-Lely_1-2 Vlakbij de voormalige melkveehouderij van de familie Van der Lely in Maassluis staat de nieuwe hoofdvestiging van het gelijknamige bedrijf. De Lely Groep is in 65 jaar uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat moderne landbouwmachines maakt zoals melkrobots, automatische voedersystemen en automatische mestschuivers. In verband met de groei van het bedrijf en het combineren van twee productielocaties was een nieuwe bedrijfshal met kantoor nodig met een totaaloppervlak van 33.000 m2

Duurzaamheid is voor Lely een gegeven. Daardoor heeft het als eerste industriepand op het vasteland van Europa het BREEAM-ontwerpcertificaat Outstanding behaald. Voor het kantoor is in de ontwerpfase de ambitie gesteld op BREEAM Excellent, maar mogelijk wordt in de uitvoering ook hiervoor Outstanding gehaald.

Nieman RI verzorgde de verschillende tests op het gebied van akoestiek, thermische kwaliteit en luchtdichtheid om het BREEAM Outstanding label te verkrijgen.

Lees en/of download het  artikel State of the Art: Lely uit Bouwwereld 12-2013

 

Koninklijke opening voor Lely Campus

Op donderdag 30 januari 2014 vindt de officiële opening van de Lely Campus plaats. Hare Majesteit de Koningin Máxima zal deze dag het innovatieve en duurzame bedrijvencomplex ceremonieel openen. Op zaterdag 1 februari 2014 opent Lely haar deuren voor belangstellenden.

Lees meer over de Lely op DuurzaamGebouwd.nl