Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

pag 1 intervview Sander van der Tol Zie luchtdicht bouwen niet als een probleem, maar als een manier om een beter gebouw te krijgen. Die boodschap draagt Sander van der Tol uit richting aannemers.

“Aan iets abstracts als comfort worden geen concrete eisen gesteld in de regelgeving, aan luchtdichtheid wél. Gebruik dat als kapstok.”

Als raadgevend ingenieursbu­reau verbindt Nieman theore­tische kennis over luchtdicht bouwen met praktische adviezen voor uitvoerende partijen. En via bijvoorbeeld schaderapporten die het bureau opstelt, zien de specialisten ook wat er zoal misgaat in die praktijk. Wat weer leidt tot meer kennis in de organisatie en betere adviezen aan ‘de voorkant’ van het bouwproces.

Lees het gehele interview met Sander van der Tol: Advies: beheers de luchtdichte lijn. Kapstok voor beter gebouw in het Aannemer 2015-10

 

 

Avatar_Praktijkdag_Luchtdichtbouwen_2015Wilt u meer weten over luchtdicht bouwen in de praktijk?

Kom dan naar onze Praktijkdag luchtdicht bouwen die wij voor de 2de keer organiseren op 25 november 2015. Het thema van dit jaar is Luchtdoorlatendheid van grote gebouwen onder controle? Lees meer en meldt u aan!