Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Blog Kitty Huijbers In deze veranderende markt is onze organisatie voortdurend in beweging. Samen met u hebben wij de afgelopen jaren hele interessante processen en projecten doorlopen. Ik ben 5 jaar adviseur en projectcoördinator bij Nieman en heb aan enkele van deze bijzondere projecten en processen meegewerkt. In een maandelijkse blog wil ik u hierover informeren maar vooral inspireren. Daarnaast wil ik u vragen om mij en mijn collega’s uit te dagen ons nog verder te verbeteren en innoveren.
Kitty is vanaf 01-02-2019 niet meer werkzaam bij Nieman.

Nieman beweegt in 2018!

Een klant van mij riep eens spontaan uit: “Wat hebben jullie toch een leuk vak!” Zo denk ik er zelf ook over: we krijgen de meest uiteenlopende vragen en zijn betrokken bij veel mooie projecten van de initiatieffase tot en met het gebruik van het gebouw. Ik vind het echt leuk worden als ik het antwoord op de vraag niet direct weet en bij voorkeur de kennis van meerdere collega’s moet combineren om het antwoord te vinden. De puzzel kan mij en mijn collega’s niet ingewikkeld genoeg zijn. Ik voel me dan ook echt een Bèta versie van de adviseur: ik weet al best veel over mijn vakgebied maar leer elke dag weer iets nieuws.

Blog Kitty Huijbers Nieman Beweegt in 2018 Eigenlijk zijn alle medewerkers van Nieman net als Google. Door de zoekopdrachten van de bezoekers verbetert Google zich voortdurend. Als adviseurs worden we iedere keer weer uitgedaagd door onze projecten en uw vragen. Van elke vraag worden wij een beetje slimmer. Van elke discussie en vergadering leren we een heleboel. Om te zorgen dat we in 2018 nog meer van u en van elkaar leren, is onze organisatie in beweging. Projecten worden ondergebracht in business units die samenhangen met het soort gebouw: nieuwbouw, bestaande bouw, transformatie, kwaliteitsborging en consultancy. Kennis wordt zo nog beter gedeeld binnen de organisatie en vakgebieden meer geïntegreerd. Ook innovaties krijgen meer ruimte in onze organisatie. Dit komt u de komende maanden tegen op Social Media en in onze andere uitingen. Kortom we zijn volop in beweging! We zijn er trots op dat we u iedere dag mogen helpen en willen u vragen om ons in beweging te houden!

Nieman Challenge in blog Nieman beweegt in 2018

Nieman Challenge

Wij dagen u dan ook uit voor de Nieman Challenge! Stuur ons uw meest ingewikkelde vraag of dilemma die wij niet direct kunnen beantwoorden en wij kijken er met onze adviseurs naar. Per kwartaal kiezen we de meest ingewikkelde vraag en zoeken het voor u uit. De vraag en de oplossing publiceren we op onze website. Zo wordt u beter van ons en wij leren van u!

Insturen kan via niemanchallenge@nieman.nl

Meer blogs

Ook collega Patrica Meijerink schrijft regelmatig blogs over haar werkzaamheden als junior specialist bij Nieman Raadgevende Ingenieurs. Lees hier haar blog: een dag van de kwaliteitsborger gepubliceerd op 22 januari jl.