Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ventilatie in scholen is hot. Voor het welbevinden van scholieren en onderwijspersoneel wás een gezond binnenklimaat natuurlijk altijd al belangrijk, maar met de komst van het coronavirus werd gebouwventilatie – ook en met name in scholen – welhaast gespreksonderwerp nummer 1.

Dit webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met ventilatie in scholen, onder wie zowel intermediairs zoals installateurs en energielokketten en -adviseurs maar ook voor vertegenwoordigers van de eindgebruikers zoals schoolbesturen en facilitair managers.

360 miljoen euro

De overheid onderzocht onlangs duizenden schoolgebouwen. Bijna een kwart bleek niet aan de wettelijke ventilatienormen te voldoen. Daarop werd begin oktober 360 miljoen euro beschikbaar gesteld om schoolbesturen (en gemeenten) te helpen met aanpassingen aan hun systemen.

Hoe kunnen we onze schoolgebouwen slim ventileren – en zo een gezond en comfortabel binnenklimaat bevorderen – met oog voor energierekening en duurzaamheid? Wat is realistisch in deze vaak oude gebouwen? Hoe meten we dit en hoe blijven we binnen de wettelijke norm?

Saskia Hegeman

Saskia Hegeman had het over de kwaliteit van het binnenklimaat en dat we verder moeten kijken dan wat de bouwregelging voorschrijft. De ventilatie voorschriften in perspectief.

Terugkijken

Helaas voor u is dit webinar al geweest. Maar u kunt gratis dit webinar terugkijken, presentaties downloaden en de gestelde vragen teruglezen als u op vakbeursenergieonline uw gegevens achterlaat -> https://online.vakbeursenergie.nl/nl/webinar-gemist/

Ook lezen

Heeft u vragen over ventilatie in een onderwijs gebouw?

 

Webinar slim ventileren in scholen met Saskia Hegeman